Opis
-
Jabłka to jedne z najbardziej popularnych owoców, występujące w ponad 7,500 odmian, różniących się m.in. kolorem: od zielonego przez złoty do czerwonego. Zielone jabłka są kruche, soczyste, słodko-kwaśne i doskonale nadają się do jedzenia na surowo lub do gotowania w kuchni. Odświeżający smak Zielonego Jabłka może być wzbogacony mieszając go z innymi kwaśnymi smakami lub stonowany poprzez mieszanie z bogatymi, słodkimi nutami jak poprzez mieszanie z bogatymi, słodkimi nutami jak maślane toffi.
MONIN Puree Zielone Jabłko to trendowy smak dostarczajacy eksplozję swieżej soczystości do tworzenia kompozycji niesamowitych jabłkowych Martini czy napojów mrożonych.
-
BARWA: Błyszczący, półprzezroczysty jasnozielony
-
SMAK: Zapach miąższu świeżego zielonego jabłka, intensywny smak odmiany Granny Smith. Długo odczuwalne uczucie świeżości
-
ZASTOSOWANIA: Koktajle, smoothies, lemoniady, herbaty, shakes, polewy
-
poj. 1,0 ltr




