Opis
- Stwórz niezwykłe desery oraz koktajle deserowe z urzekającym syropem MONIN Praline. Francuskie słodycze wykonane z migdałów i karmelizowanego cukru, praliny, biorą swoją nazwę od francuskiego cukiernika z XVII w. Nazywał się Marshal du Plessis-Pralin. Pierwsze praliny to były całe migdały pokryte karmelizowanym cukrem. Obecnie w Europie pralinami nazywa się czekoladki z nadzieniem na bazie pudru z orzechów pokrytych cukrem. Niech poniosą Cię wodze fantazji i urzeknij wszystkich luksusowymi kawami deserowymi lub kuszącymi Martini.
- BARWA: Błyszcząca bursztynowa.
- SMAK: Aromat świeżych orzechów i maślanych pralinek z nutą karmelową.
- ZASTOSOWANIA: Kawy, Koktajle, Koktajle mleczne, Czekolady, Drinki deserowe, Aplikacje kulinarne i sosy
- poj. 0,7 ltr




